Koffie

Espresso gebrande bonen

Cafeïnevrije melange

Nieuw!

Een zeer goede melange van Centraal-Amerikaanse en Afrikaanse Arabica’s. De koffie is op waterbasis gedecafineerd.

Een volle, lekkere smaak. Geschikt voor alle zetmethodes.

Cuppamore Espresso

Heerlijk zoet aroma en fluweelzacht van smaak. Zoete chocolade en karamel voeren de boventoon, aangevuld met een hint van citrus en rood fruit plus een verleidelijk vleugje jasmijn. Prachtig in balans door een subtiel bittertje en de smaak van toast in de afdronk. Een 100% Arabica espresso. De bonen uit deze melange komen uit: Guatemala, Brazilië, Ethiopië en Costa Rica.

Espresso Café Onesto

Fairtrade

Een volle krachtige espresso met een stevige body, mooie melkchocola tonen en perfecte fruitige aroma’s. Melange van Zuid-Amerikaanse, Aziatische en Afrikaanse natural bonen.Speciale actie: Van ieder verkochte kilo koffie wordt door de brander 1 euro geschonken aan een project t.b.v. een nieuwe school in Ethiopië. Wij informeren u graag in onze winkel. De bonen uit deze melange komen uit: Colombia, Guatemala, Indonesië en Ethiopië.

Espresso Classico

Biologisch

Espressokoffie, vol en krachtig van smaak, fijne balans, met een fris tikje pit. De bonen uit deze melange komen uit: Peru, Indonesië, Mexico en India.

Italian Espresso

Volle krachtige espresso met dat mooie Italiaanse temperament, maar niet dat bittertje op het einde. Daarnaast fijne chocolade tonen te samen met een langdurende zachte fruitige frisheid.

Productiemethode : wet process
Brandhoogte: middel donker

Samengesteld uit bonen van Colombia, Costa Rica en Brazilië.

Nero espresso

Biologisch

Een krachtige, volle espresso met extra pit en mooi donker van kleur. De krachtigste espresso uit ons assortiment. Deze blend bevat koffiesoorten uit Centraal- en Zuid-Amerika. De bonen uit deze melange komen uit: Colombia, Guatemala en Indonesië.

Roma Espresso

Deze espresso heeft de Brasil Santos boon als basis. Dit zorgt voor een volle, ronde zoete smaak. Deze melange is verder opgebouwd uit uitsluitend Midden- en Zuid-Amerikaanse koffiebonen, die ervoor zorgen dat de melange een mooie volle body heeft, maar toch een milde smaak, met mooie toen van steenvruchten en romige chocolade. Het rijke, fruitig zoete aroma dankt deze espresso onder andere aan de toevoeging van Colombia’s. De bonen uit deze melange komen uit: Brazilië, Peru en Colombia.

Sicilia Espresso

Biologisch

Espressokoffie, volle en geurige, mooi aroma met een beetje tinten van noten en chocolade. De bonen uit deze melange komen uit: Peru, Ethiopië en Indonesië.

Melanges

Cafeïnevrije melange

Nieuw!

Een zeer goede melange van Centraal-Amerikaanse en Afrikaanse Arabica’s. De koffie is op waterbasis gedecafineerd.

Een volle, lekkere smaak. Geschikt voor alle zetmethodes.

Caffé Gusto

Fairtrade

Onze fairtrade houseblend. Een veelzijdige melange met een volle, krachtige smaak en een tikje pit. De bonen voor deze melange komen uit: Guatemala, Colombia, Brazilië en Tanzania.

House Blend Dark

Een pittige melange. Uitermate geschikt voor zowel een volle espresso als voor een krachtige snelfilter. De bonen uit deze melange komen uit: Costa Rica, Colombia, Brazilië, India en Indonesië.

Mocca Java

Biologisch

Een perfecte blend van top koffiesoorten. Het aroma is geurig, de smaak zacht en fris met een chocolade nuance in de afdronk. De bonen voor deze melange komen uit: Peru, Indonesië en Ethiopië.

Sweet Blend

Populair

Rijke, volle en krachtige koffie met een fris zoetje en heerlijke chocoladetonen. Een prachtige melange met uitsluitend top kwaliteit arabica’s uit Centraal Amerika, gecombineerd met onze geweldige Kenya AA Top.

Single bonen

Cafeïnevrije melange

Nieuw!

Een zeer goede melange van Centraal-Amerikaanse en Afrikaanse Arabica’s. De koffie is op waterbasis gedecafineerd.

Een volle, lekkere smaak. Geschikt voor alle zetmethodes.

Colombia El Jardin

Fairtrade
Populair

Single Estate Coffee Superieur

Van de heuvelen uit Colombia komt deze singlebonenkoffie. Op een hoogte van 1730 meter groeien de koffiestruiken. Door de kleine oppervlak van de plantage (tussen de 1 en 3 hectare)  is deze koffie uitzonderlijk lekker.

Zonder tussenhandel komt alle winst uitsluitend ten goede aan de familie die deze plantage beheren en onderhouden. Hierdoor is hun levensstandaard de afgelopen jaren sterk verbeterd. Onze brander heeft afgesproken de komende jaren de gehele oogst op te kopen.

De koffie is rond van body, subtiel rins, een volle intense smaak met zoetheid van karamel en chocolade en een vleugje noten op de achtergrond.

Ethiopië Sidamo SCFCU

Fairtrade

Deze fairtrade koffie is een geweldige, romige koffie met karamel en chocolade tinten. Lage zuurgraad en iets fruitig rins. Body is vol en compleet. Mooi aroma van fruit.