Assortiment

Koffie

Voor het eerst ontdekt in Ethiopië (Kaffa), na een eeuwenlange ontwikkeling nu over de hele wereld verkrijgbaar.

Wij hebben voor u twaalf uitmuntende smaken geselecteerd: Van een zachte Papua New Guinea Sigri tot een krachtige Espressomelange: de Classico.

Van filterapparaat tot french coffee maker. Van een volautomatische espressomachine tot een perculator: voor iedere zetmethode de juiste boon. Uiteraard kunnen wij de bonen voor iedere zetmethode malen.

En de bonen worden iedere week vers op ons verzoek gebrand door een particuliere koffiebrander.

Alle apparaten hebben wij natuurlijk ook voor verkoop beschikbaar.

Bekijk ons koffie assortiment ›

Thee

Al eeuwenlang door miljoenen mensen gedronken over de hele wereld: Van pure groene thee tot een zoete fruitthee. De heilzame werking van thee is wereldwijd onderkend.

Onze voorraad bestaat uit minimaal 80 soorten: van de exotische Caribbean love dream tot een zuivere China Bancha, Van een subtiele Jasmijn thee tot een verrassende Red Winter Punch. Thee zoals thee bedoelt is: Altijd vers en een doorlopende verfijning van ons assortiment. Met als topper: de Jasmin Tea Pearls. Ongeëvenaard zacht en fluweelachtig. Daarbij ook een keuze uit exclusieve waterkokers en een heuse automatische theezetter.

Verder bestaat ons assortiment uit alles wat met koffie en thee te maken heeft:

Theemutsen en theeknippen, serviezen (waaronder een zeer exclusief 3 dimensionaal servies), diverse uiteenlopende mokken, waaronder prachtige herenmokken, likeurtjes, diverse exclusieve zoetwaren, thee timers om u de gelegenheid te geven het beste kopje thee te maken, losse theefilters,  theepotten, enz. enz.

Ook dit assortiment passen wij regelmatig aan.

Bekijk ons thee assortiment ›

Apparatuur

Kwaliteit, vormgeving en service. Dit zijn de eisen die wij stellen aan onze apparatuur. Niet alleen de verkoop van een apparaat is belangrijk, maar ook de service na de koop.

Wat dat betreft hebben de merken Nivona, ECM, Moccamaster, Solis en Espressions hun waarde ruimschoots bewezen.

Wij willen u graag alle informatie bieden die u nodig heeft om de juiste zetmethode te bepalen.

Hebben wij een apparaat niet op voorraad? Op werkdagen vòòr 14.00 besteld, kunnen wij de volgende dag leveren.

Bekijk ons apparatuur assortiment ›