Zakelijk

“Coffee makes the world go round”. Een belangrijke graadmeter voor een bedrijf is de smaak en kwaliteit van de koffie. Een bedrijf met een heerlijke kop koffie wordt altijd beter herinnerd.

Ons assortiment bestaat uit 12 verschillende soorten koffie: voor iedere machine de juiste melange. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf altijd de lekkerste koffie aan uw klanten en medewerkers aanbiedt. Nadat u samen met ons de mogelijkheden heeft besproken en de lekkerste koffie heeft uitgekozen kunt u, wanneer u wilt, de gewenste hoeveelheid eenvoudig telefonisch of per e-mail bij ons bestellen. Onze brander gaat dan direct aan het werk en na drie dagen krijgt u de vers gebrande koffie gratis op uw locatie geleverd.

Ook voor grote hoeveelheden thee bent u bij ons aan het juiste adres, wij bieden hierin keuze uit meer dan 120 soorten thee. Dit kunt u bij ons afnemen in hoeveelheden van 50, 100, 200, 500 of meer zakjes van 50 of 100 gram per zakje, met liefde verpakt. Voor de labels op de zakjes bieden wij de opties aan om een standaard of een gepersonaliseerd label erop te zetten. Of als u dat liever hebt kunnen wij deze natuurlijk ook vrij van label aanbieden.

Wij denken graag met u mee en vinden het vooral ook leuk om hier ook een passend advies over te geven. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u ons gerust bellen op 0180-851576 of via e-mail contact opnemen via ons contactformulier.