Nivona Cube 4

De Nivona CUBE 4: Genieten van Verse Espresso en Koffie, overal

Bij Nivona begrijpen ze dat grootsheid vaak begint met iets kleins. De reis begon toen ze het allereerste ontwerp van de Nivona CUBE 4 creëerden. Op dat moment wisten ze dat ze een nieuw tijdperk inluidden voor NIVONA. Maar wat maakt de CUBE 4 zo bijzonder? Nou, het is geen gewone volautomatische koffiemachine. Het is geen pistonmachine en zeker geen capsulemachine. De CUBE 4 is simpelweg de CUBE 4, en het vertegenwoordigt een geheel nieuwe manier om overal van versgemalen espresso en koffie te genieten, op een duurzame manier, dankzij onze innovatieve Click Cup en zettechnologie, allemaal verpakt in een compact formaat.

Een Barista-ervaring, Altijd en Overal

Is er iets beter dan de geur van koffie, het geluid van bonen die malen terwijl je ze bijvult, en de rijke crema die zich in je kopje vormt? Koffie prikkelt al onze zintuigen; het is een echte beleving. Dit is precies het gevoel dat we met de CUBE 4 willen overbrengen: koffie maken en drinken moet een bijzondere ervaring zijn, altijd en overal.

De CUBE 4 is een revolutie in koffiezetten. Het is eenvoudiger en duurzamer dan ooit. Maar hoe werkt het precies?

Eenvoudig Zetten met de Click Cup

De Click Cup bevindt zich aan de linkerkant in de maalstand, waar de versgemalen koffie rechtstreeks uit de molen in de Click Cup valt.

Het intuïtieve menu van de CUBE 4 laat je direct zien wat je moet doen. Na het malen plaats je de Click Cup gewoon in de koffiezetpositie, van links naar rechts op de CUBE 4 schakelaar, en klem je deze vast met de hendel.

Nu heb je alles wat je nodig hebt voor de perfecte koffie of espresso binnen handbereik. Pas de hoeveelheid koffie, de temperatuur en het aromaprofiel aan naar jouw smaak.

En dan is het tijd om te genieten. De CUBE 4 zet nu een individuele koffie of espresso op basis van jouw voorkeuren. Maar wacht, er ontbreekt iets, toch?

Snel en Gemakkelijk Schoonmaken

Met een simpele beweging omhoog ontgrendel je de Click Cup en haal je deze eruit. Draai hem een keer totdat hij vastklikt, en het gebruikte koffiepoeder valt eruit als een puck. Veeg de Click Cup snel schoon met een doekje. Klaar!

Krachtige Kenmerken van de CUBE 4

– 15 bar pompdruk voor de perfecte espresso.
– Werkt op 230 V-spanning met een energiebesparende ECO-Modus.
– Maalgraad instelbaar voor koffie op maat.
– Pas het koffievolume aan, van ongeveer 20 ml tot 240 ml.
– Gebruik voorgemalen koffie met het handige poedercompartiment.
– Houd de filtervervangingsindicator in de gaten.
– Stel de waterhardheid in (4 standen) voor een optimale smaak.
– Automatische onderhoudsprogramma’s voor ontkalken en reinigen.
– Geniet van hoogwaardig RVS conisch maalwerk.

Optimale Smaak met Aroma Balance

Kies uit 3 standen voor het Aroma Balance System en 5 standen voor de koffiesterkte. Stel de temperatuur in op 3 verschillende niveaus, allemaal met een eenvoudige aanraking dankzij het symbolen-touchdisplay.

Met een bonenreservoir van 250 gram en een waterreservoir van 1,4 liter, is de CUBE 4 klaar om jouw koffiewensen te vervullen. De machineafmetingen zijn compact, met een formaat van ongeveer 21 x 32 x 21 cm (B x H x D).

Kortom, de Nivona CUBE 4 is de ultieme manier om te genieten van koffiezetten zoals nooit tevoren. Ontdek de toekomst van koffie met de CUBE 4, waar eenvoud, duurzaamheid en smaak samenkomen in één compacte machine. Geniet van elke kop, waar je ook bent, met de CUBE 4.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.