Nivona Café Romatica 825

Nivona NICR 825

Luxe tot de 3e macht. Daar staat de Nivona CafeRomatica 800 serie voor. De Nivona NICR 825 is het parade plaatje van de Nivona. Met deze machine heeft u een echte thuis barista. De machine is volledig programmeerbaar en kan tot 10 verschillende mijn koffie recepten onthouden. De Nivona 800 serie wordt geleverd in twee verschillende kleuren, 825 RVS voor de liefhebber, 820 Stijlicoon in matzwart.

Nivona CafeRomatica 825

De Nivona CafeRomatica 825 is de machine die u nodig heeft als koffie liefhebber. Door de luxe uitstraling en de talloze mogelijkheden behoort de NICR 825 tot de absolute koffiemachine top. De Nivona CafeRomatica 825 is uitgerust met het Aromatica systeem. Hiermee kunt u de de pomp druk tot drie verschillende standen instellen, zo kunt u net dat beetje extra uit uw koffie halen. De koffie sterkte is instelbaar tot 5 standen en zelfs de temperatuur heeft drie niveau´s.

One Touch Duo Cappuccino dankzij de nieuwe Spumatore Duo Plus

De One Touch DUO cappuccino functie maakt deze machine af. U kunt genieten van de perfecte melk en espresso combinatie, die u volledig naar eigen wens kunt instellen. Tot wel 10 eigen variaties en tot twee koppen tegelijkertijd! Dankzij de nieuwe Spumatore Duo Plus krijgt u gegarandeerd hogere kwaliteit melkschuim. U hangt de slang in een optionele melkkan of in een pak met melk en selecteert cappuccino. De machine doet de rest, u hoeft alleen nog maar te genieten.

Luxe en veelzijdigheid

De Nivona 800 serie heeft een luxe uitstraling met veelzijdige opties. De uitloop en het display vormen één geheel welke in hoogte verstelbaar is. Zo past het juiste kopje voor het te bereiden gerecht onder deze machine. Het vernieuwde display geeft u de mogelijkheid om de iconen in verschillende formaten weer te geven en maakt het instellen van de machine eenvoudig. De Nivona 800 serie geeft u het gevoel van een kwaliteit koffiemachine en maakt deze verwachting volledig waar.

Zelf uit te voeren onderhoud

De Nivona CafeRomatica is eenvoudig in onderhoud. De machine heeft een automatisch reiniging- en ontkalkingsprogramma. Er verschijnt een melding op uw display als de machine toe is aan het reiniging- en ontkalkingsprogramma. De machine heeft een uitneembare zetgroep voor optimale reiniging. Zo kan ook direct de binnenkant van de machine gereinigd worden. De machine heeft een automatisch spoelprogramma, zo blijven de uitloop en de slangetjes schoon en kunt u optimaal genieten van verse koffie. Om het onderhoudsgemak te verhogen en de levensduur te verlengen kunt u de machine uitrusten met een waterfilter. Deze haalt het grootste gedeelte van de kalk al uit uw kraanwater. De Spumatore Duo Plus is demonteerbaar om eenvoudig te kunnen reinigen.